logo

Cum comand

Alegeti produsele dorite si adaugati-le in cosul de cumparaturi. Pentru a vizualiza produsele din cosul de cumparaturi, urmati casuta "Cosul meu" din coltul din dreapta sus al site-ului. Pentru a trimite comanda, apasati butonul "Comanda " din cosul de cumparaturi. Completati datele solicitate din pagina de finalizare comanda. Dupa trimiterea comenzii, veti fi sunat pentru confirmare de catre operatorii nostrii de vanzari.

Comanda rapid

Șoseaua București-Ploiești 42D, București, Romania
+40 742 524 279
info@adnrobotics.com

Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. INFORMATII  DESPRE  SITE
Phaedra SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.adnrobotics.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea site-ului Adnrobotics.com, cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.

3. DREPTURILE DE AUTOR
Informatiile publicate pe Adnrobotics.com apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Phaedra SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail info@adnrobotics.com

4. INCHEIEREA CONTRACTULUI
Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul Adnrobotics.com, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Phaedra SRL – administratorul, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea Phaedra SRL, in termen de 15 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul Adnrobotics.com sunt valabile maxim 24 ore.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim 5 zile si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii.
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5. LIMITARE RASPUNDERE Adnrobotics.com
Site-ul Adnrobotics.com, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului Adnrobotics.com, in totalitate sau partiala.

6. ANULARE COMANDA
Site-ul Adnrobotics.com (administrat de Phaedra SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Adnrobotics.com isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
Phaedra SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Phaedra SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca o parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile efisate pe site-ul Adnrobotics.com sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
– tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. GARANTII
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Garanția este de doua tipuri: a. obligația legală a vânzătorului (garanție legală de conformitate) si/sau b. orice angajament asumat de vânzător sau producător (garanție comercială) față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă. Termenul de garanție legală de conformitate este de 2 ani și se calculează de la data livrării produsului, conform Legii 449/2003.

8. LITIGII
Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului Phaedra SRL.


CUM COMAND
– Alegeti produsele dorite si adaugati-le in cosul de cumparaturi
– Pentru a vizualiza produsele din cosul de cumparaturi, urmati casuta „Cosul meu” din coltul din dreapta sus al site-ului.
– Pentru a trimite comanda, apasati butonul „Comanda ” din cosul de cumparaturi.
– Completati datele solicitate din pagina de finalizare comanda.
– Dupa trimiterea comenzii, veti fi sunat pentru confirmare de catre operatorii nostrii de vanzari.

COMANDA TELEFONICA
Comenzile se pot face si telefonic  la unul din numerele specificate in pagina de contact

In anumite situatii, in cazul comenzilor de valoare mare si al produselor care se aduc la comanda, se poate solicita plata unui avans.
Cum platesc

Plata se poate face:
In numerar
Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu.
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs. Ordin de plata sau transfer/virament bancar
Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.

Date necesare efectuarii platii:
Phaedra SRL
Cod fiscal: RO 36080434
Cont: RO 07 BREL 0002001205590300
Banca: LIBRA INTERNET BANK

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate prin prezentul site sunt insotite de certificat de garantie oferit fie de catre producator fie de catre societatea comerciala care opereaza acest site. Conditiile de garantie sunt prezentate in detaliu pe certificatul de garantie.

RETURNAREA PRODUSELOR
Produsele achizitionate prin intermediul site-ului pot fi returnate conform legilor in vigoare.

RETURNAREA LA CUMPARARE
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.
Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru, prin posta sau email. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.
Rambursarea sumelor datorate se va face utilizand aceasi metoda de plata folosita de catre client pentru tranzactia initiala
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

NU SE POT RETURNA:
Produsele desigilate de consumator.